Elérhetőségek

Ipari Használtgépek Kft.
8000 Székesfehérvár, Zsúrló utca 17. A5 csarnok
info@iparihasznaltgepek.hu
+36-30/757-24-37

Trustseal Icon

Keresés

Rólunk

Üdvözöljük az Ipari használtgépek kft honlapján!

A gépek első sorban a használtsági állapotuk és műszaki jellemzőik, felszereltségük alapján kerülnek kiválasztásra, vannak közöttük gyár felszámolásából eladásra kerülő gépek vagy éppen kihasználatlan, tökéletes állapotú berendezések.

A “www.iparihasznaltgepek.hu” portál fő célja – mint ahogy azt a honlapnév is tükrözi – a magyarországi használt szerszámgép igények kielégítése és információk eljuttatása azon vállalkozások részére, akik feltett szándékként jó állapotú ipari berendezések megvásárlása mellett döntenek.
A gépek többnyire a nyugat-európai országokból kerülnek eladásra, megbízható, korrekt kereskedelmi partnervállalkozások együttműködésének a közreműködésével.

A nyugat-európai használt géppiac élénk mozgásának köszönhetően egy-egy termék gyorsan eladásra is kerülhet ami azt kívánja meg, hogy a honlap aktuálisan mutassa a ténylegesen eladó gépeket, ennek próbálunk maradéktalanul eleget tenni. Aki folyamatosan látogatja oldalunkat, az mindig találhat magának megfelelő és kedvező lehetőséget a vásárlásra, ehhez az akciós termék menüpontunkat ajánljuk legfőképpen.

Translate >>