Elérhetőségek

Ipari Használtgépek Kft.
8043. Iszkaszentgyörgy, Hrsz. 610/1.
Városkapu Üzlezközpont (8-as főút mellett)

Email: info@iparihasznaltgepek.hu
Tel.:+36-30/757-24-37

Keresés

Bemutatkozás

Üdvözöljük az Ipari használtgépek kft. honlapján!

Cégünk 12 éves működése alatt több, mint 1200 darab használt és új fémipari szerszámgépet értékesített Magyarországon, Európában és a tengerentúlon. A kínálatunkban található termékek elsősorban a használtsági állapotuk és műszaki jellemzőik, felszereltségük alapján kerülnek kiválasztásra, de vannak közöttük gyár felszámolásából eladásra kerülő vagy megbízásos módon értékesítendő berendezések.

A “www.iparihasznaltgepek.hu” portál fő célja – mint ahogy azt a honlapnév is tükrözi – a magyarországi használt szerszámgép igények kielégítése és információk eljuttatása azon vállalkozások részére, akik feltett szándékként jó állapotú ipari berendezések megvásárlása mellett döntenek.

Import tevékenységünknek és hosszú távú külföldi kapcsolatainknak köszönhetően válogatott és bevizsgált szerszámgépeket kínálunk ügyfeleink részére. 

A nyugat-európai használt géppiac élénk mozgásának köszönhetően egy-egy termék gyorsan eladásra is kerülhet ami azt kívánja meg, hogy a honlap aktuálisan mutassa a ténylegesen eladó gépeket, ennek próbálunk maradéktalanul eleget tenni. Aki folyamatosan látogatja oldalunkat, az mindig találhat magának megfelelő és kedvező lehetőséget a vásárlásra, ehhez az akciós termék menüpontunkat ajánljuk legfőképpen.

Translate >>