Pénzváltó (Napi árf.)

Legfrissebb Termékek

Created jtemplate joomla templates

Hírlevél

Termékkereső


Részletes keresés
Rendezés: orderby Kijelző:
eladó egy fiatal, keveset használt, üveg mérőléces, főorsón keresztüli hűtéses, 3 tengelyes DMG megmunkálóközpont.

STRIGON TC3 mkp (Kód: )
horizontális cnc megmunkálóközpont asztalba integrált forgóasztallal, melynek a mérete D500 mm. Vezérlő már az újabbik NCT. A gép termelésben van.

eladó egy jó állaptú szerszámmarógép digitális útmérővel, fix asztallal, vertikálfejjel, gyorsjárattal, fokozatmentes mellékhajtással.

HURCO VMX24 mkp (Kód: )
eladó egy HURCO megmunkálóközpont ULTIMAX 4 cnc vezérlővel. A gép 760 x 510-es asztallal rendelkezik. 10000 fordulat, SK40 orsó. Bevizsgált, jó állapotú gép.

eladó egy kitűnő állapotú 1000-es megmunkálóközpont SIEMENS vezérlővel, karos váltóval.

eladó egy masszív, jó állapotú és minőségű, keveset használt csúcsesztergagép D65 mm-es főorsófurattal, 500 mm elfordulóátmérővel, 1000 mm csúcstávval, bábbal, digitális útmérővel.

eladó egy MAZAK eszterga.maró központ Y és C tengellyel, jó állapotban. A gépen a MAZAK szervíz sok korszerűsítést és cserét hajtott végre. Jelenleg is áram alatt van és megtekinthető.

HURCO VM1 mkp (Kód: )
eladó egy jó állapotú kicsi HURCO megmunkálóközpont ULTIMAX 4 DSM érintőképernyős vezérlővel, 2007-es évjáratú, 8000-es fordulatszámú SK40-es orsóval és 16-os tárral.

eladó egy újszerű HAAS cnc esztergagép hidraulikus szegnyereggel, C tengellyel, programozható C tengellyel. A gép keveset használt.

HURCO VMX24 mkp (Kód: )
eladó egy HURCO megmunkálóközpont ULTIMAX4 cnc vezérlővel, termelésből. A gép 760 x 510-es asztallal rendelkezik. 10000 fordulat, SK40 orsó.

HURCO VM1 mkp (Kód: )
eladó egy jó állapotú kicsi HURCO megmunkálóközpont SINGLEMAX érintőképernyős vezérlővel, 2003-es évjáratú, 8000-es fordulatszámú SK40-es orsóval és 16-os tárral.

HURCO BMC64M mkp (Kód: )
eladó egy nagy méretű, masszív HURCO megmunkálóközpont. A gép 4. tengellyel és orsón keresztüli hűtéssel felszerelt. Orsófordulat 8000 f/perc. Főorsó SK40-es.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Akciós termékeink

Created jtemplate joomla templates