Legfrissebb Termékek

Created jtemplate joomla templates

Tanúsítvány

Hírlevél

Pénzváltó (Napi árf.)

Termékkereső


Részletes keresés
eladó egy 3 éve újonnan vásárolt, de csak 2018-ban beüzemelt és azóta mindössze 40 órát használt plazma és lángvágógép. A gép megtekinthető és kipróbálható áram alatt. Vágható méret 1550 x 6100 mm.

eladó egy jó állapotú, szálvezetős, 2 tengelyes, angol gyártmányú COLCHESTER cnc esztergagép szegnyereg nélkül.

eladó egy fiatal, keveset használt, üveg mérőléces, főorsón keresztüli hűtéses, 3 tengelyes DMG megmunkálóközpont.

eladó egy 3 tengelyes DMC635-ös DECKEL MAHO megmunkálóközpont. A gép SIEMENS SINUMERIK vezérlővel szerelt, amely SHOPMILL opciót is tartalmaz.

eladó egy régi, de örökzöld kisesztergagép. A gép jól felszerelt és nem mellesleg nagyon jó állapotú. Részletek az adatlapon

cnc függőleges megmunkálóközpont, ULTIMAX 4 DSM két képernyős LCD vezérlővel, 8000-es fordulattal, SK40 orsóval, 24-es tárral, karos váltóval, jó állapotban, bevizsgált.

HURCO BMC30 mkp (Kód: )
eladó egy függőleges megmunkálóközpont, ULTIMAX 3 dupla képernyős vezérlővel, SK40-es orsóval, 8000-es fordulattal, átvizsgálva, jó állapotban. !!!!!! Kedvező ár !!!!!!
Ár: 14 500 EUR
plusz 27 % adó
HURCO VMX30 mkp (Kód: )
eladó egy HURCO megmunkálóközpont bevizsgált, termelésre előkészített (kopóalkatrészek cseréjével) állapotban.Orsón keresztüli hűtéssel.

HURCO VMX50 mkp (Kód: )
eladó egy 4 tengelyes HURCO megmunkálóközpont nxc körasztallal, bevizsgált, termelésre előkészített (kopóalkatrészek cseréjével) állapotban.

kicsi cnc esztergagép, saját ISO kódos vezérlővel. Jó állapotú, alig használt, újszerű állapotú cnc eszterga eladó.

eladó egy kompletten felújított, magyar gyártmányú palástköszörűgép 12 hónap garanciával, új állapotban. A gép áram alatt kipróbálható Magyarországon.

Eladó egy jó állapotú, megkímélt koordináta mérőgép, Renishaw mérőfejjel és tartozékokkal. Mozgása 1500 x 600 mm. kitűnő állapotban, leszervizelve, bekalibrálva.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Akciós termékeink

Created jtemplate joomla templates